• Showroom van ruim 2500 m²!
  • Op al onze apparaten bieden wij 2 maanden carry-in garantie!
  • Wij hebben altijd de koffie voor u klaar staan

Tefcold MSU400 Medische Glasdeurkoeling Koelkast Glazen deur Koeling 372 liter 230V Horeca

650.00

Betaal binnen 30, 60 of 90 dagen met NOTYD.

Slechts 1 resterend op voorraad

Beschrijving

Nieuw

Medische Glasdeurkoeling Koelkast met glazen deur Koeling

Merk: Tefcold
Model: MSU400

PRODUCTOMSCHRIJVING

De MSU400 medische koelkast uit de SERIE MSU van Tefcold is zeer geschikt voor het op gecontroleerde temperatuur bewaren van medicatie en medische hulpmiddelen, maar bijvoorbeeld ook voor andere producten waarbij een gecontroleerde temperatuur nodig is.

De binnenruimte is voorzien van een verdamperklep en een speciale plaat tegen de achterwand, ter bescherming van achteraan geplaatste medicijnen of producten.

Temperatuurcontrole + Alarm
De koelkast heeft statische koeling met ventilatorondersteuning, voor een egalere verdeling van de koude lucht, een temperatuurbereik van +2°C/+10°C, automatische ontdooiing en intuïtieve digitale bediening met helder LED-display.

Bovendien is de bediening ook uitgerust met een duidelijk hoorbaar temperatuuralarm en heeft het apparaat een aansluiting voor een extern alarmeringssysteem, wat zorgt voor optimale zekerheid bij het gekoeld bewaren van gevoelige medicatie en andere producten.

Daarnaast is de koeling ook geschikt voor gebruik in warmere omgevingen, tot wel 30°C, en maakt het apparaat gebruik van het milieuvriendelijke koelmiddel R600a.

Optimaal Gebruiksgemak
Door de glasdeur en (apart geschakelde) interne LED-verlichting is de inhoud altijd goed zichtbaar en de verstelbare roosters zorgen dat de binnenkant flexibel is in te delen.

Verder heeft de koelkast stelvoeten, voor stabielere plaatsing, gecombineerd met 2 rollers, voor eenvoudig verplaatsen en makkelijker schoonmaken onder en rondom het apparaat.

Afmetingen bxdxh 59,5 x 64 x 184 cm
Vermogen 0,3 kW
Aansluiting 230V
Afmetingen bxdxh 59,5 x 64 x 184 cm

Art. nr. 8968

Extra informatie

Gewicht 74 kg
Afmetingen 59.5 × 64 × 184 cm
Merk

Inhoud

180 liter

Aansluiting

230V

error: Content is protected !!
× Kunnen we helpen?